lite om det senaste dagarna

hej, förlåt att jag inte har gjort något inlägg på några dagar, men detta har typ hänt...
igår va jag med nathalie på kvällen och vi typ gjorde en "film" som hette "magic world" och det va hur sjukt som helst och den blev inte så bra, men reklamen vi gjorde va skit rolig xd sen idag har jag o nathalie varit på helsingborgs festivalen och det va ganska roligt. jag vann en nalle på ett sånt spel-hjul och jag åkte en karusell som heter "crazy fly" och alla skrek och höll i sig skit hårt, men jag tyckte att det va skit kul och hade händerna i luften. och nu ikväll har vi gäster, vi brukar typ träffas var tredje månad och det är ganska roligt. vi har typ spelat boll, hoppat stuttsimatta och spelat rugby. att spela rugby var skit kul och jag var ganska bra på det, man ska typ bara springa och försöka ta sig förbi motståndarna, skit kul (y)
sen imorgon, söndag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. rida devil och typ packa tills måndag, för då åker jag och min kompis amanda till våran hopptränare med våra hästar. vi ska vara där i 3 dagar och ta hand om hennes hästar medans hon tränar oss med våra hästar, jag och amanda kommer att ha skit kul :D
puss♥

shopping i malmö

idag har jag varit i malmö med min mamma, min kompis julia och hennes mamma. vi åkte till en affär där dom säljer häst, hund och katt saker och vi var där för att handla häst-saker. jag handla ett hoppspö, ett longerings spö, ett par vita ridbyxor, tre par svarta strumpor och ett pannband till devils träns. sen nu ikväll longerade vi devil igen, så vi testade det nya spöet och hon var riktigt duktig. jag fick sitta på henne i början och när hon travade, sen hoppa jag av.
här kommer bilder från sakerna jag köpte idag :)


hoppspö

ridstrumpor


min ridbyxor


och mitt pannband till devils träns :)
puss♥

onsdag

idag har vi varit hemma hela dagen, riktigt skönt. sen vid fem tiden stack jag till deil och red. idag blev det hoppning och hon tyckte att det var jätte skojj, men red inte så länge för det har varit sjukt varmt idag ju.
glöm inte att rösta på min bild :D

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=erika+j%F6nsson

puss♥

longering

hej bloggen :D
idag har vi varit på gröningen med mohns och det va ganska kul, men det va inte så varmt idag...
sen åkte vi hem och vid 18 tiden stack jag till devil och gjorde vid henne. sen kom mamma och vi tog ut devil för vi skulle longera henne. mamma fick börja för jag kan inte longera och devil va riktigt duktig, men ibland fattade hon ingenting och bara stanna och tittade på oss. sen fick jag försöka, men det gick inte så bra, så mamma fick ta över igen. efter det rycktade jag devil lite och mockade, sen stack vi hem.
bilder kommer här :)

puss♥

måndag

idag vakna jag vid 10 tiden, gjorde v-mig och åt frukost. sen vid halv 12 tiden stack vi till stranden, för vi fick inte vara hemma i hustet, för att... (orka inte förklara) på stranden träffa vi perssons och mohns och vi gjorde inte så mycket, men några spelade volleyboll. sen stack vi hem vid 16 tiden och när vi kom hem gick jag till devil. fick rida dressyr idag och det var ganska roligt. tror att jag ska hoppa imorgon, för det har jag typ inte gjort än och det är det roligaste som finns !!
puss♥


söndag

idag har jag varit med jm, först hemma hos henne, vi typ gjorde inget men det va iaf skit kul. sen stack vi hem till mej och sen till devil. vi red markarbete med små hinder och devil tyckte det va skit kul, eftersom hon inte har hoppat på flera veckor.
glöm inte att rösta på min bild :D
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=erika+j%F6nsson

puss♥

kvällen


nu ikväll har jag och min lillebror fottat när vi hoppade stuttsimatta, eller jag fottade och han hoppade, för han kunde inte fotta. bilderna kanske inte är så bra, men det är bara för min kamera är skit dålig, men det får ni leva med.

bilder från ikväll :)







puss♥

resten av dagen

hej igen, idag stack jag till devil vid 16.00 och red. jag hade ju fått typ ett nytt träns utav mamma så jag testade det och det va jätte bra!! devil gick som en riktig dressyr och hon var jätte duktig !! <3
puss ♥



hade ingen dressyr bild, så det fick bli denna.

början av dagen

hej bloggen !!
nu i förmiddags (lunch) var jag och min mamma och handla lite. vi var först på hööks :D och handla lite saker där (kanske laddar upp bilder sen) och sen stack vi in på maxi och handla. ganska tråkigt, men vi handlade en sodastream, en svart (y)

puss♥

fredags kväll

hej bloggen !! sitter här vid datorn och äter lite popcorn (mums). har ridit devil nu ikväll, blev markarbete och hon var jätte duktig i slutet :D <3


puss♥




hästar som hoppar högt

Den hästen i början, det är helt sjukt hur högt den hoppar !!
sen efter 1,23 min hoppar en sjukt liten ponny ett stor hinder, eller iaf så är det stor för den ;)
Ni måste kolla !!


glöm inte att rösta på min bild !! 
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=erika+j%F6nsson

puss♥

rösta

hej, skulle bli jätte glad om ni röstade på min bild i husman hagbergs tävlingen <3

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=erika+j%F6nsson

rösta varje dag, så é ni bäst !! <3    §§

bilder från ikväll


onsdag

nu har jag precis kommit hen från devil. red dressyr och hon blev jätte svettig, för det är sjukt varmt ute !! nu ikväll ska vi äta på barfota i stan och det ligger precis vid stranden, så jag ska ha med mig kamran, så kan jag ladda upp bilderna senare ikväll.

puss♥

tisdag

idag kl.8.20 var jag i stallet för devil skulle ha nya skor på sig, för dom andra var slitna. sen stack jag o min familj till stranden :D där finns en flotte ute i vattnet och jag och min kompis jp körde salto (bakotvolt) från den, till och med min pappa gjorde det !!
sen stack vi hem och jag stack till stallet för att rida devil. det gick super bra och hon var jätte duktig <3

puss♥

bilder från dagen



puss♥

måndag

idag va jag i stallet kl. 8.30 för vi skulle måla hela stallet vitt. det gick skit bra, men jag ska nog inte bli målare. sen nu i eftermiddags vid 16.00 tiden stack jag till devil igen och denna gången hade jag med min katt dumle, för han fick inte vara hemma i huset. först va dumle livrädd för alla hästarna, men sen tyckte han att det va roligt. jag skulle rida devil idag, men kunde inte för hennes ena baksko satt jätte konstigt, så hovslagaren kommer imorgon. jag ryktade devil i nästan 2 timmar istället, för jag hade ändå inget annat att göra och hon blev riktigt fin :D i slutet fick dumle testa att "rida" på devil och han tyckte att det va kul, efter ett tag...
bilder kommer snart ;)

puss♥

hos devil

Så, nu i eftermiddags stack jag till devil och skrittade henne bara, för hon har ju precis kommit hem från betet. jag red barbacka för jag orkade inte ta sadlen på. imorgon måste jag vara i stallet kl. 8.00 för vi ska måla :D
jag är inte så jätte duktig på att måla, men jag får väll försöka.

puss♥

söndag

Nu har vi varit och hämtat devil på sommarbetet. hon var inte jätte fet, men tjock var hon iaf och skitig, jätte skitig !!
jag får nog ducha henne imorgon, för det behövs...
vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men får väll hitta på något :)

puss ♥

världens bästa ponny


puss♥

lördag

idag har det inte hänt så mycket, men imorgon ska vi hämta hem världens bästa ponny från sommarbetet. jag har saknat henne mycket, så det kommer att bli kul när hon kommer hem igen.

puss ♥

min ponny



välkommen

välkommen till min nya blogg !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0